Blog in novice

13.10.2010

Bratislava +/- « Nazaj

Te dni sem se mudil v Bratislavi kjer sem se na povabilo proizvajalca čolnov in mojega sponzorja Vajde udeležil prijetnega druženja z vsemi tekmovalci in celo ekipo Vajde za zaključek sezone.
Poleg tega sem šel tja z namenom, da popravim model čolna s katerem sem osvoji tako svetovni kot evropski naslov. Skupaj z Vajdo smo zbrali ideje in zamisli za nov čoln. Glede na teste, ki smo jih naredili mislim in verjamem, da bo čoln še boljši kot je bil prejšnji in že komaj čakam, da dobim v roke prototip.
Poleg vsega tega sem imel še možnost “stestirati” mojo novo pridobitev za trening, to je novo cestno kolo znamke Specialized, katerega sem dobil od novega sponzorja BL Šport kateremu bi se rad iz srca zhvalil za zaupanje in pomoč pri moji kondicijski pripravi! Hvala Bojan za podporo!

Na žalost pa ko že misliš, da ne more iti nič narobe se je zgodilo nekaj kar si nisem želel. Ob testiranju čolna sem se na popravljenem delu proge zabil v vodno oviro in si ob tem poškodoval ramo!!! Tako sem danes moral predčasno zapustiti Bratislavo in iti nazaj v Slovenijo na pregled, kjer so mi ugotovili, da ni vse le tako nedolžno kot sem mislil na začetku. Diagnoza je počena kita ramenskega obroča in tako me čaka vsaj pol meseca rehabilitacije in počitka! Edino pozitivno je to: “sreča”, da se je to zgodilo sedaj ko je konec sezone ne pa med sezono…
…Vedno je treba gledati iz pozitivne strani in tako ohraniti motiv za naprej!!!

lp
Komentarji (2)

 1. Dare Trobec pravi

  Prav lepo je prebrati zadnji stavek…..
  Lp
  dare

 2. Iztok Durjava pravi

  Naj bo zdravljenje čimbolj uspešno in po optimizmu sodeč tudi bo.Lep pozdrav
  Iztok Durjava za Muzej športaHTML je dovoljen