Blog in novice

13.10.2010

Konec sezone! « Nazaj

Pa je konec sezone…

…ni se ravno iztekla po mojih željah. Na svetovnem prvenstvu v Tacnu sem namreč v finalu dobil 50 kazenskih sekund ker naj bi “izpustil” 17 vratica. Po pregledu videa se je videlo, da je bila sodniška odločitev napačna. Dali smo protest, vendar se je glavni sodnik odločil, da ne bo spremenil odločitve! Namesto srebrne kolajne sem dobil hladen tuš in zasedel skromno 9. mesto. Na žalost je v našem športu tako, da je tvoja usoda odvisena od odločitve drugih…
…če je to prav ali ne? NI!!!Kar se je zgodilo ni fer! Na žalost je edino kar mi preostane to, da se 100% pripravim na naslednji dve sezoni in jim pokažem na svoj način, da se vse enkrat vrne in da bom v naslednjih dveh sezonah pokazal na tekmah česa sem sposoben in da “Kdor se zadnji smeje se najslajše smeje”!

2 tedna po sezoni smo imeli še državno prvenstvo, kjer sem že šestič zapored osvojil naslov državnega prvaka. Ampak to še zdaleč ni obliž na rano in krivico, ki se mi je zgodila na svetovnem prvenstvu! obliž bo prišel drugo leto na SP v Bratislavi in nato na Olimpijskih igrah v Londonu 2012, kjer bom poskušal osvojiti še zadnji naslov, ki mi manjka v moji zbirki!!!

Zdaj je čas za da se počasi pripravim na novo sezono, ki pa bo imela velik pomen, saj se na svetovnem prvenstvu v Bratislavi podelijo prve kvote za OI v Londonu!

lp

Komentarji (0)HTML je dovoljen