Blog in novice

30.03.2011

NADALJEVANJE ”BALKANSKIH” PRIPRAV! « Nazaj

Z nedeljskim treningom sem zaključil tedenske priprave na olimpijski progi v Grčiji, natančneje v Atenah. Lepo vreme, visoke temperature, divja voda, dobra grška hrana (prava grška solata, sveži kalamari, tradicionalni tzaziki) so bil pravi balzam za dušo.

Že pred odhodom na južni Balkan, sem dodobra čutil posledice ”avstralskih” priprav, ko se nisem in nisem mogel sestaviti skupaj. Nekaj manj intenzivnih treningov in sprememba okolja mi je dobro dela, da sem spočil utrujene roke in se napolnil z energijo. Tako lahko motivirano opravim še preostali del treninga, ki ga bom opravil v Skopju. Ja, v Skopju, prav ste prebrali.

Reka Treska, ki se nahaja nekaj kilometrov iz glavnega mesta Makedonije, bo začetek aprila gostila 43. mednarodno kajak tekmo, IKAS 2011, (to tekmovanje je pred leti bilo eno najmočnejših v kajak kanuju!).
Ker sem dobil osebno povabilo generalnega sekretarja olimpijskega komiteja Republike Makedonije, sem se tudi odločil, da se tekmovanja udeležim, hkrati pa pogoje, ki jih reka in klima nudita, izkoristim za podaljšanje ”balkanskih” priprav.

Informacije tekmovanja IKAS najdete na spodnji povezavi:

http://canoe.mk/node/64

Komentarji (0)HTML je dovoljen