Blog in novice

12.04.2012

NOVA OBLIKA SPLETNE STRANI, NOVE OBJAVE, ZAČETEK SEZONE « Nazaj

Po dolgem dolgem času se javljam tudi na spletni strani. Sicer vem, da je za novoletne obljube že malo pozno, pa vendar…obljubljam, da bom z letošnjim letom vestneje objavljal novice. ☺
Za vikend bo pestro… ☺ S tekmo za točke ICF v Solkanu se namreč začenjajo izbirne tekme za sestavo olimpijske ekipe ter reprezentance, ki bo Slovenijo zastopala na evropskem prvenstvu in tekmah svetovnega pokala.

Solkan bo tako ta vikend gostil prvo izmed petih izbirnih tekem za sestavo olimpijske ekipe ter članske slalomske reprezentance. Izmed petih tekem bodo na koncu odločali najboljši štirje rezultati, kriterij za osvojitev olimpijske vozovnice pa je še nekoliko strožji, saj morajo tekmovalci zmagati na štirih izmed petih tekem, če si želijo nastop v Londonu zagotoviti že po domačih izbirnih tekmah. V primeru, da jim to ne uspe, bo potnika na OI določila uvrstitev na evropskem prvenstvu v Augsburgu, kjer se bosta za boljši medsebojni rezultat pomerila najboljša dva čolna z izbirnih tekem v Solkanu in Tacnu.

Na tekmi v Solkanu bo za izbirno tekmo štel le boljši rezultat sobotnih kvalifikacij, medtem ko nedeljska polfinala in finala ne štejejo, prihodnji teden pa bo v Tacnu sledil še večji del serije izbirnih tekem. V četrtek (19. 4.) bo izmed dveh voženj štela le boljša, prav tako v kvalifikacijah sobotne tekme za točke ICF (21. 4.), medtem ko bodo v nedeljo (22. 4.) odločale tako polfinalne kot finalne vožnje. (vir:www.sloka.si)
Ker se je zame lanska sezona razpletla sanjsko, z naslovom svetovnega prvaka, sem v olimpijsko reprezentanco že preselekcioniran. Vendar bom kljub temu, boje spremljal z velikim zanimanjem. Vsem tekmovalcem želim le nekaj: uživanja v vožnjah in poštenega boja. Srečno!

Rezultate lahko spremljate na: www.timing-mojstrana.com

Ostalo dogajanju pa lahko sledite tudi preko twitter-ja in facebook-a. Povezavo najdete na desni strani spletne strani!

Komentarji (2)

  1. SIMON pravi

    Peter v Londonu pa še zadnja stopnička za katero si garal vseskozi, želim ti vse najboljš. SIMON

  2. Matija Kovačević pravi

    Pero kralju lave tigre care !!!
    Drži se !HTML je dovoljen